Introductie
Informatie over abonnementen.
Afsluiten van een abonnement.
Informatie over informatie-aanvragen.
Informatie over adviesvragen.
Bekijk de voorwaarden.
Links
Ga naar het afgeschermde gedeelte.


Als u bij online-consult.nl een abonnement wilt afsluiten, kunt u zich via onderstaand formulier aanmelden. Met het inzenden van het formulier zet u de procedure voor het afsluiten van het abonnement in werking. Na inzending krijgt u binnen twee werkdagen een bevestiging van de door u gekozen abonnementsvorm.

Met de bevestiging ontvangt u een gebruikersnaam en wachtwoord die u toegang geven tot het afgeschermde gedeelte van de website, dat ingericht is voor abonnementshouders. Vanaf dat moment kunt u uw credits naar eigen inzicht besteden aan informatievragen of adviseringsvraagstukken.

Met uw unieke combinatie van gebruikersnaam en wachtwoord kunt uw informatie- of adviesbehoefte op gestructureerde wijze specificeren. Uw ingediende aanvraag wordt binnen een termijn van maximaal 5 werkdagen beantwoord. Bij een dringende behoefte kan dit worden gereduceerd tot minimaal twee werkdagen, dit kost u echter 1 credit per dag.

Voor de betaling van het abonnement krijgt u per post een schriftelijke factuur toegezonden. Op deze wijze kunt u via vertrouwde kanalen de financiele afwikkeling regelen.


Bedrijfsnaam
Naam contactpersoon m/ v
Adres
Postcode
Plaats
Telefoon
Fax
Email
Gewenst abonnement: Proefabonnement
Basis
Basis+
Premium
Ik ga accoord met de voorwaarden.